Tipy & Triky

Jak grilovat

Na to, abyste na grilu snadno připravili vynikající jídlo je nejvhodnější teplota okolo 300-350 °C. A samozřejmě předpoklad, že se na grilované potraviny nedostanou plameny z odkapávajících šťáv. Při splnění těchto dvou podmínek je zaručeno perfektní grilování. A přesně to grily OUTDOORCHEF umí na jedničku! Tím je zaručen výsledek, který překoná vaše představy. Gril je uvnitř uzpůsoben tak, aby se žár k jídlu dostával rovnoměrně ze všech směrů a protože žádné plameny se s jídlem nesetkají, je opravdu těžké jej spálit.

Grilování je jen začátek. Obraťte trychtýř do opačné polohy, přikryjte ho mřížkou, na ni položte pánev či wok a váš zahradní gril se právě stal plnohodnotnou kuchyní, kde uděláte cokoliv od italského risotta přes restovanou přílohovou zeleninu až po čínské kuřecí nudličky.

Anebo nechte trychtýř ve výchozí pozici, navrch položte pizza kámen… a nic vám už nestojí v cestě proměnit těsto ve výborný domácí chléb nebo nadýchanou pizzu s křupavou kůrkou – výsledek očekávatelný pouze od grilů, které byly zkonstruovány pro práci nad 300 °C.

Zpět na seznam

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *