Grilování

Zdravé grilování = Outdoorchef

Myslíte si, že grilování může být buď zdravé nebo chutné a že nelze kombinovat tyto dvě věci? Naopak. Švýcarské grily Outdoorchef se svou unikátní patentovanou trychtýřovou technologií umožní vyvinout při nepřímém grilování až 360°C a odkapávající šťávy a tuk stékají po kolmé stěně trychtýře do sběrače. Máte tedy potřebnou teplotu pro grilování, nic se nepřipaluje a vy se můžete věnovat povídání s přáteli, jelikož distribuce tepla v kotlových grilech je jedinečná a léty prověřená. Pokud se rozhodnete pro pomalou přípravu pokrmů tzv. Low&Slow, u dvouhořákových grilů Outdoorchef dokážete operovat v teplotách od 80°C, nejčastěji se pak pracuje s teplotami 110°C a 130°C, každopádně Outdoorchef vždy udrží požadovanou teplotu po mnoho hodin, dle požadavků grilovacího guru, který ho právě obsluhuje. I v případě Low & Slow funguje trychtýřový systém perfektně a odvádí přebytečné tekutiny do sběrače na tuk. V grilech Outdoorchef se dá grilovat i přímou metodou pouhým otočením trychtýře, kdy celý výkon grilu je nasměrován do středu grilovací mřížky pro perfektní propečení steaků a po stranách můžete připravovat zeleninu a přílohy, opět s dokonalým odvodem přebytečného tuku a šťáv. No a když už máte otočený trychtýř na přímou metodu, můžete do středu umístit např. wok pánev a připravovat třeba asijské speciality, jelikož výkon grilu umožní dosáhnout až 500°C. A to nejlepší nakonec! Nejsnadnější čištění na trhu. Stačí kónickým mosazným kartáčem vyčistit rošt a trychtýř a je hotovo. Kartáč je speciálně navržen tak, aby bez problému vyčistil i nejužší část trychtýře bez námahy, rychle a efektivně. Celé čištění po grilování je otázka několika vteřin. S Outdoorchefem chutně, zdravě a bez námahy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *